Boarding

Deze boarding is speciaal gemaakt voor de ESDA blokken. Met een buitenmaat van 6 x 10 meter en een hoge wand van 1 meter passen hier heel veel ESDA blokken in. De boarding lijkt net een Lego kussen. Een mooie blikvanger voor uw evenement of als vast plekje in uw springparadijs. 

Boarding Hay 4 productos.

Mostrando 1 - 4 de 4
 • Vista rápida
  € 2.175,00 Fuera de stock

  Boarding speciaal gemaakt voor de ESDA blokken. Deze omheining heeft een buitenmaat van 6 bij 10 meter. De wanden zijn 1 meter hoog. Aan de voorkant is een ingang gemaakt om makkelijk naar binnen te kunnen. De boarding is inmiddels binnen en leverbaar.

  € 2.175,00
  Añadir al carrito Más
  Fuera de stock
 • Vista rápida
  € 2.385,00 Fuera de stock

  Boarding speciaal gemaakt voor de ESDA blokken. Deze omheining heeft een buitenmaat van 6 bij 10 meter. De wanden zijn 1 meter hoog. Aan de voorkant is een ingang gemaakt om makkelijk naar binnen te kunnen. Inclusief de blower. De Boarding is inmiddels binnen. 

  € 2.385,00
  Añadir al carrito Más
  Fuera de stock
 • Vista rápida
  € 215,00 En stock

  Robuuste Lichtgewicht springkussen blower Deze blower is uniek in zijn soort. Alle voordelen die een blower kan hebben, komen terug in deze blower. Zo is de blower lichtgewicht, heeft een hoog rendement, is stapelbaar, onbreekbaar, spatwaterbestendig en vuurbestendig.

  € 215,00
  En stock
 • Vista rápida
  € 3.460,00 Fuera de stock

  Om het helemaal makkelijk te maken hebben we deze aanbieding voor u. De boarding met blower en een pallet van 5 dozen ESDA blokken. Met dit pakket heeft u alles in 1 keer !

  € 3.460,00
  Añadir al carrito Más
  Fuera de stock
Mostrando 1 - 4 de 4