Grote en kleine Esda Speelblokken


Overal ESDA blokken

Op deze website kunt u alles vinden over de ESDA Speelblokken. We leveren diverse soorten blokken en planken voor particulier en zakelijk. Doordat we alles op voorraad hebben kunnen we snel leveren. Deze bouw blokken vind u in vele speelparadijzen, museum, campings, dierentuin, attractiepark, vakantieparken, binnenspeeltuin, pannenkoekrestaurant, kinderspeelhal, eetgelegenheden, restaurant, kinderdagverblijven, Orthopedagogisch dagcentrum, BSO, KDV, Basis en voortgezet onderwijs enz.....

Veilig

Door ervaring is gebleken dat zelfs in speelparken waar de mega blokken continu gebruikt worden ze een lange levensduur hebben. Door de afgeronde hoeken zijn ze veilig voor de kinderen. Ook zijn de Mega XL blokken goed schoon te maken. De blokken kunnen binnen en buiten gebruikt worden. De bouw blokken voldoen aan de eisen van de Europese wet. NEN-EN-71 Veiligheid van speelgoed.

Net Lego

De XL reuze blokken zijn zeer makkelijk stapelbaar net als Lego en ook goed uit elkaar te halen. Het grootste verschil met Lego is dat ze enorm groot zijn. Kinderen (en ouders) kunnen zich hiermee uren vermaken en verzinnen de gekste bouwwerken. 

Kleine blokken

Ook de kleine blokken zijn van de zelfde kwaliteit als de XL bouwstenen, met deze kleine blokken kunnen peuters en baby's ook alvast spelen met de ESDA blokken. De kleine blokken zijn ook zeer goed stapelbaar en ook weer goed uit elkaar te halen en ze zijn in vele mooie kleuren te verkrijgen.

Creatief

De kinderen kunnen hier zeer realistisch mee bouwen en hun vaardigheden en motoriek worden daardoor ontwikkelt en vergroot. Hun creativiteit komt volledig aan bod doordat ze hun fantasie kunnen namaken in het groot. Alleen of samen met andere kinderen grote kunstwerken bouwen. En het leukste is natuurlijk met papa en mama samen spelen en bouwen.

Onze blokken zijn robuust en van hoge kwaliteit, het is speelgoed waar jaren mee gespeeld kan worden. Vaak horen we dat kinderen er elke dag weer mee spelen en bij de vele speelparadijzen is het vaak de drukste hoek waar de kids uren zoet zijn.

https://esdablokken.nl

Speelblokken XL levert ESDA bouw blokken in Europa onder meer aan:


Kinderspeelparadijzen 

Attractiepark 

Buitenschoolse opvang BSO 

Vakantiepark 

Tandartsenpraktijk

Ziekenhuizen en Huisartsenposten