Grote XL ESDA blokken

1001

Grote Set ESDA XL Blokken, bestaande uit 106 speel blokken.

Meer details

15 Items

€ 310,00 incl. BTW

€ 256,20 excl. BTW

Meer informatie

Grote Set ESDA XL Blokken.

Deze set bestaat uit 106 blokken. Er zitten 90 grote stenen, 12 halve stenen en 4 afdekstenen in. Op een van de foto's zijn de blokken te zien.

Op een van de foto's is een huisje te zien deze is gemaakt van een set van 106 blokken als een voorbeeld wat je hiermee kunt maken.

De reuze blokken bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. 

Een grote steen heeft een afmeting van 30 cm lang, 15 cm breed en 7 cm hoog. De halve stenen zijn 15 bij 15 cm. Er zitten verschillende kleuren blokken in een set. De sets onderling kunnen ook uit verschillende kleuren bestaan. Het totaal gewicht van de doos is 30 kg.

Dit zijn dezelfde ESDA blokken die ook in vele speelparadijzen en attractieparken liggen. Kinderen spelen hier net mee als met Lego alleen dan in het groot. Alles wat in de fantasie van kinderen leeft kan gebouwd worden.

De blokken zijn gemaakt volgens de Europese norm voor speeltoestellen EN 71. De blokken zijn veilig door de afgeronde vorm van de hoeken. Door de unieke vorm zijn ze makkelijk te stapelen. De blokken zijn binnen en buiten te gebruiken en makkelijk schoon te maken.

Recensies

Kwaliteit 
25-04-2016

TOP Product!

Wij hebben nu 2 sets besteld bij Speelblokken XL inclusief de super stevige transportzakken...Een echte aanrader! Top service en kwaliteit. In de toekomst bestellen wij zeker weer.

  • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie

Grote XL ESDA blokken

Grote XL ESDA blokken

Grote Set ESDA XL Blokken, bestaande uit 106 speel blokken.