Magnetisch Bouwen

Bouw magnetisch met deze magnetische blokken van Polydron. Super geweldig speelgoed voor kinderen in 2D- en 3D-vormen zoals piramides, kubussen en prisma's. De uitdaging voor kinderen om hun creatieve geest te stimuleren en gemakkelijk herkenbare geometrische vormen te creëren. Er wordt een poster met voorbeelden meegeleverd om kinderen een eers...

Bouw magnetisch met deze magnetische blokken van Polydron. Super geweldig speelgoed voor kinderen in 2D- en 3D-vormen zoals piramides, kubussen en prisma's. De uitdaging voor kinderen om hun creatieve geest te stimuleren en gemakkelijk herkenbare geometrische vormen te creëren. Er wordt een poster met voorbeelden meegeleverd om kinderen een eerste start te geven bij het maken van de vormen. Daarna evolueren ze naar meer geavanceerde vormen volgens de groeiende verbeeldingskracht en het vertrouwen van de kinderen.

In deze categorie Magneetblokken vind je verschillende soorten magneetpanelen in verschillende prijsklassen. Voor thuis, buitenschoolse kinderdagverblijven, basisscholen, secundair onderwijs, kinderopvang, restaurants, pannenkoekrestaurants, etc. enzovoort. Dit gemakkelijk te reinigen magnetische speelgoed klikt gemakkelijk in elkaar, maar kan ook uit elkaar worden gehaald.

Duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit waar je jaren mee kunt spelen. Goedgekeurd volgens Europese speelgoednormen.

Meer

Magnetisch Bouwen Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items