Tafel met 4 stoelen

1025

Genoeg blokken en planken om deze tafel met 4 stoelen na te bouwen. Of 4 stoelen en 2 bankjes of..... Laat je fantasie de ruimte.

Meer details

2 Items

€ 199,50 incl. BTW

€ 164,88 excl. BTW

Meer informatie

Deze set bestaat uit 54 delen en bevat

36 grote blokken van 30 cm bij 15 cm breed in diverse kleuren

8 blokken van 15 bij 15 cm in diverse kleuren

8 zwarte blokken van 30 bij 15 cm die glad zijn van de bovenkant.

En 2 rode afdekplaten van 90 bij 30 cm 

Met deze set kun je 4 stoeltjes en een tafel bouwen zoals op de afbeelding. Natuurlijk kunnen de blokken en planken ook gebruikt worden voor compleet andere bouwwerken.

De blokken bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. 

De ESDA bouwblokken zijn zo gemaakt dat ze makkelijk in elkaar passen maar toch stevig zitten. Ook zijn ze weer goed uit elkaar te halen zodat er weer andere bouwwerken gemaakt kunnen worden. 

Dit zijn dezelfde ESDA blokken die al jaren in vele speelparadijzen en attractieparken liggen. Kinderen spelen hier net mee als met Lego alleen dan in het groot. Alles wat in de fantasie van kinderen leeft kan gebouwd worden.

De blokken zijn gemaakt volgens de Europese norm voor speeltoestellen EN 71. De blokken zijn veilig door de afgeronde vorm van de hoeken. De blokken zijn binnen en buiten te gebruiken en makkelijk schoon te maken.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Tafel met 4 stoelen

Tafel met 4 stoelen

Genoeg blokken en planken om deze tafel met 4 stoelen na te bouwen. Of 4 stoelen en 2 bankjes of..... Laat je fantasie de ruimte.