Veilige betaling

Onze veilige betaling

Veilige online-inkoop door SSL-codering SSL komt van Secure Socket Layer- is DE coderingsstandaard voor de veilige overdracht van gegevens via het internet. Het beschermt de identiteit van de onderling communicerende computers en waarborgt de vertrouwelijkheid van de verzonden gegevens.

Het SSL-protocol zorgt vanuit drie gezichtspunten voor veilige verbindingen: de verbinding is privé in de letterlijke zin van het woord omdat de inhoud alleen gecodeerd via het net verzonden wordt. De identiteit van de server staat vast. Met effectieve algoritmen wordt gecontroleerd of de gegevens volledig en ongewijzigd hun betreffende ontvanger bereiken. Het SSL-protocol wordt geïnitieerd door de 's' die aan het bekende http wordt toegevoegd: https://www.speelblokkenxl.nl. Deze 's' zorgt ervoor dat de browser van de aangesproken server een certificaat en zijn publieke sleutel verlangt. Deze sleutel wordt samen met een controlesom en een ID naar de browser teruggestuurd. Deze informaties worden berekend door slechts een aantal certificeringsbedrijven. 

Een SSL-verbinding kan niet door derden gebruikt, gestoord of gemanipuleerd worden. Op deze wijze zijn de getransfereerde gegevens (adres- of bestelgegevens) beschermd tegen inzage en manipulatie door derden. De codering verloopt automatisch. U hoeft daarvoor niets te doen. Een actieve SSL-verbinding herkent u aan een dicht slot onderaan op het beeldscherm van uw browser of aan de 's' achter de letters http in de adresregel van uw browser, bijv. https://www.speelblokkenxl.nl

Betaling via Paypal/Visa/Mastercard

Deze informatie komt van de website van Paypal:  www.paypal.nl

Zekerheid bij elke transactie

PayPal biedt een van de best beveiligde betaalplatforms ter wereld. Of u nu online koopt, verkoopt of geld overmaakt, bij het gebruik van PayPal bent u altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals uw bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op onze servers. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld ontvangt of naar wie u geld overmaakt. Bovendien bieden we u extra bescherming in de vorm van Aankoopbescherming of Verkopersbescherming, zoals hieronder beschreven.

Bescherming voor kopers

Als een in aanmerking komend object, dat u online heeft gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt.

Voor meer informatie, zie onze Gebruikersovereenkomst

Wat is een in aanmerking komend object?

Alleen fysieke, tastbare goederen die per post kunnen worden verzonden en niet bij de wet verboden zijn, worden gedekt. Hier volgen een paar voorbeelden van situaties waarbij uw aankoop niet op de omschrijving lijkt: U heeft een boek gekocht, maar krijgt een DVD. U heeft een nieuw product gekocht, maar het blijkt gebruikt. U heeft drie artikelen gekocht en ontvangt er twee. Uw aankoop is tijdens verzending beschadigd of mist onderdelen. U denkt dat u een origineel merkartikel heeft gekocht en ontvangt een nep-versie. Let wel: indien de verkoper het artikel correct heeft omschreven, maar u bent er niet tevreden mee, dan valt dit helaas niet onder PayPal Aankoopbescherming.

Wat moet u doen?

Als u van Aankoopbescherming gebruik wilt maken, dient u binnen 180 dagen na betaling een geschil te openen. Dit geschil geldt voor de volledige prijs van het object; het bedrag moet met één transactie betaald zijn. Als er geen bevredigend antwoord van de verkoper wordt ontvangen, moet de koper het geschil binnen 20 dagen na het indienen, escaleren tot een claim. Wanneer u dit doet, vraagt u PayPal een beslissing te nemen. We gaan de klacht onderzoeken en beslissen of deze voldoet aan de voorwaarden zoals beschreven in onze Gebruikersovereenkomst.

Wat komt niet in aanmerking?

PayPal Aankoopbescherming geldt niet voor op maat gemaakte goederen, onroerend goed en voertuigen. Ook privétransacties waarbij geld van persoon naar persoon wordt overgeschreven, of aankopen die persoonlijk worden opgehaald of afgeleverd, vallen niet onder PayPal Aankoopbescherming.

Betalen met iDEAL

Hoe werkt betalen via iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd en veilig uw online aankopen afrekenen. U betaalt via de vertrouwde internetbankierenpagina van uw eigen bank. Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
- Bestel een product
- Kies iDEAL als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken regelt
- U komt direct op de bekende internetbankierpagina van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel: de bestelling en betaling zijn geslaagd

Voor meer informatie omtrent iDEAL verwijzen wij u naar de website www.ideal.nl

Betalingsmethoden