Kleine ESDA blokken

1003

Kleine ESDA bouwstenen voor de iets kleinere handen. De helft kleiner als de grote blokken.

Meer details

11 Items

€ 95,00 incl. BTW

€ 78,51 excl. BTW

Meer informatie

Kleine bouwstenen van ESDA.

Speciaal ontwikkeld voor de kleinere handjes, maar ook voor de grote handen zijn deze kleine bouwstenen van ESDA. Dit zijn dezelfde blokken en kwaliteit maar dan de helft kleiner. In deze set zitten 100 blokken. 80 blokken zijn 15 bij 7,5 cm en 3,75 cm hoog. De 20 halve blokken in deze set zijn 7,5 bij 7,5 cm. Er zitten verschillende kleuren in de doos.

Dit zijn dezelfde ESDA legoblokken die bij vele speelhallen en kinderspeelparadijzen liggen maar dan voor de een kwart kleiner. Kinderen spelen hier net als Lego mee alleen kun je er grotere dingen mee bouwen. Van Huizen tot Lego mannetjes alle wat kinderen in hun fantasie kunnen maken.

Ook als je wat minder ruimte hebt zijn deze blokken makkelijk. In een artsenpraktijk of in de wachtruimte van de tandarts passen deze blokken handig in een hoekje. Ook voor de pamperzone van een speelhal of speelparadijs zijn deze bouwstenen perfect. 

Er zitten diverse kleuren in de doos. Onze blokken zijn gemaakt volgens de Europese norm voor speeltoestellen EN 71. De blokken zijn veilig door de afgeronde vorm en hoeken. De blokken zijn binnen en buiten te gebruiken en zijn makkelijk schoon te maken. Zet kunnen tegen de vrieskou en tegen temperaturen van 110°C.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kleine ESDA blokken

Kleine ESDA blokken

Kleine ESDA bouwstenen voor de iets kleinere handen. De helft kleiner als de grote blokken.