Waarom zou ik blokken van ESDA en Polydron gaan verhuren?

We merken als verkoper van de merken ESDA, Polydron en Marioinex dat er veel belangstelling bestaat vanuit springkussen verhuur bedrijven, evenementen bureau's en andere bedrijven die veel met kinderen te maken hebben om blokken te gaan verhuren. 

De blokken van ESDA en Polydron zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waarbij de fabrikant voorrang gegeven heeft aan de speelbaarheid en de lange levensduur van de blokken. Als verhuurder kunnen de blokken dus prima jarenlang verhuurd worden zonder dat de blokken kapot gaan. Mits er natuurlijk op normale wijze mee omgegaan wordt.

ESDA blokken

De ESDA blokken blijven en zijn een topper op het verhuurmarkt. Vaak worden de blokken als een extra bij het huren van een springkussen erbij gedaan. Dit levert natuurlijk meer omzet bij dezelfde klant op. Kinderen zijn gek op de ESDA blokken, het biedt ze de mogelijkheid om hun creativiteit optimaal te gebruiken. Bouwen is en blijft natuurlijk altijd leuk.

De ESDA blokken liggen ook in vele indoor speelparadijzen, kinderen herkennen de blokken van het spelen daar en vinden het alleen maar mooi als de blokken ook op een feest bij hun thuis of op een evenement aanwezig zijn om mee te bouwen.  

De blokken blijven ook na veel gebruik goed stapelbaar en makkelijk uit elkaar te halen. We hebben Indoor speelparadijzen als klant en daar worden de blokken 360 dagen per jaar intensief gebruikt. Deze klanten geven aan dat de blokken in de speelparadijzen een jaar of 8 gebruikt kunnen worden zonder dat ze vervangen hoeven te worden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polydron blokken en Octoplay schijven:

Van het merk Polydron hebben we 2 producten die uitstekend geschikt zijn voor de verhuur. De Polydron platen en de Octoplay schijven. Met dit speelgoed kun je door te klikken en te schuiven grote objecten maken. 

Het grote voordeel met deze schijven is het opslaan en vervoeren. De Polydron en Octoplay zijn plat en daardoor makkelijk stapelbaar. Zo nemen ze minder ruimte in beslag als de ESDA blokken. Wel is dit speelgoed minder bekend bij uw klanten, maar we merken dat het in opkomst is bij scholen en kinderdagverblijven. Daarom biedt de verhuur van Octoplay of Polydron volgens ons nieuwe kansen om uw assortiment uit te breiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondernemingskansen:

Het verhuren van blokken opent mogelijkheden voor het aanbieden van thema-pakketten, educatieve sets en zelfs het organiseren van evenementen zoals bouwwedstrijden of workshops. De vraag vanuit de markt naar speelgoedverhuur groeit, en vooral groot speelgoed is duurder in de aanschaf voor consumenten. Ouders hebben op deze manier meer mogelijkheden om tegen een goede prijs ander speelgoed te proberen zodat kinderen hier ook kennis mee kunnen maken.

Het verhuren van blokken past perfect in de groeiende trend van duurzaamheid en milieubewustzijn. Veel ouders zijn op zoek naar manieren om duurzamer te leven en willen minder nieuw speelgoed kopen dat uiteindelijk tot afval leidt. Ook nemen de blokken vaak veel ruimte in beslag waardoor ouders de blokken kunnen huren maar geen ruimte in hun huis hoeven op te offeren. Deze blokken gaan lang mee en bestaan uit herbruikbaar plastic.

 

Vervoer en Opslaan van de blokken:

Natuurlijk hebben we als verkoper van de ESDA en Polydron blokken ook tassen en zakken om de blokken in te vervoeren en op te slaan. Heel handig is de grote opbergtas waar een hele doos van 106 blokken in past. U kunt in 1 oogopslag kijken of u een blok mist en met de hengsels aan de buitenkant van de tas is deze ook makkelijk op te pakken. 
De vierkante vorm is zeer handig voor het op elkaar stapelen van de blokken mocht u meerdere dozen willen hebben. 
In de tassen kan ongeveer een halve doos blokken of een stuk of 36 polydron platen. De zakken en tassen zijn gemaakt van stevig springkussen materiaal. 

Natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om de blokken te vervoeren of op te slaan, waszakken, winkelwagens of grote bouwzakken.