Halve doos grote ESDA blokken

1006

Halve doos ESDA blokken in totaal 53 stuks.

Meer details

10 Items

€ 169,50 incl. BTW

€ 140,08 excl. BTW

Meer informatie

Halve doos speelblokken. Er zitten 53 stuks in waarvan 45 grote, 6 halve blokken en 2 gladde afdekblokken. Een groot blok heeft een afmeting van 30 cm lang 15 cm breed en 7 cm hoog. De halve blokken zijn 15 bij 15 cm. Totaal gewicht van de blokken is 15 kg.

De blokken bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. 

Dit zijn dezelfde blokken die bij vele speelhallen en kinderspeelparadijzen liggen. Kinderen spelen hier net als Lego mee alleen kun je er grotere dingen mee bouwen. Van Huizen tot Lego mannetjes. De blokken passen goed op elkaar zodat er echt gebouwd mee kan worden. 

Er zitten diverse kleuren in de doos. Onze blokken zijn gemaakt volgens de Europese norm voor speeltoestellen EN 71. De blokken zijn veilig door de afgeronde vorm en hoeken. De blokken zijn binnen en buiten te gebruiken en zijn makkelijk schoon te maken. Zet kunnen tegen de vrieskou en tegen temperaturen van 110°C. De blokken gemaakt door ESDA zijn van hoge kwaliteit.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Halve doos grote ESDA blokken

Halve doos grote ESDA blokken

Halve doos ESDA blokken in totaal 53 stuks.